Grafički dizajn

USLUGE

Grafički dizajn

BRENDIRANJE

Društvene mreže mogu itekako da Vam pomognu da steknete online prepoznatljivost, mogu Vam pomoći da se čuje za Vaš brend, i to tako što će Vas upoznati sa Vašom publikom, kao jednu osobu sa drugom, i na taj način učiniti Vaš brend pristupačnijim, ne samo postojećim potrošačima, već i novim.

Ilustracije

Sve vrste grafičkih ilustracija, priprema dizajna za društvene mreže, obrađivanje fotografija, dizajn nakita, odeće, reklama, dizajn marketinških stripova i svega ostalog.

Logo dizajn

Logo, logotip ili zaštitni znak, predstavlja vizuelni identitet vaše firme na tržištu, nešto po čemu će ona biti prepoznatljiva. Imajući u vidu da je ovaj tip grafike nosilac celokupnog vizuelnog identiteta firme 

Vizit karte, flajeri, posteri

Vizit karte, flajeri i posteri su vid komunikacije s klijentima. Najčešće je vizit karta prva prezentacija vaše kompanije potencijalnim klijentima i zbog toga mora biti urađena što profesionalnije. Dizajn vizit kartice može biti inovativan i kreativan, jednostavan ili ozbiljan i prefinjen.

Korporativni ID

Korporativni identitet označava kompletno grafičko rešenje identiteta firme i predstavlja je na tržištu. Osnovna karakteristika korporativnog identiteta jedan je stil koji se prepoznaje svakom njegovom elementu.

CV Dizajn

Vaš CV nije jedini koje kompanije gledaju, pa dobar rezime mora biti prepoznatljiv da bi se izdvojio iz gomile. Većina kompanija ne uzima toliko u obzir dizajn i dovoljne su im obične crno-bele i lake za čitanje biografije. Ali ako, konkurišete za poziciju grafičkog dizajnera ili neko drugo kreativno zanimanje, vaš rezime je odlična prilika da pokažete svoje sposobnosti, a na kompanijama je da daju konačnu ocenu.

Call Now Button